top of page
Search
  • Writer's picturelacicopys

designer Rolex Yacht-Master II herreur 116689

18CT guld

Modelfunktioner

Rolex ejer en dedikeret casting facilitet og har udviklet 18ct guld legeringer af høj kvalitet. Forskellige typer af 18kt guld kan ekstraheres ved at blande forskellige mængder sølv, kobber, platin eller palladium: guld, pink guld eller hvidguld. Alle råmaterialer er lavet af meget rent metal. Før gulddannelsen skal de testes omhyggeligt i det selvdrevne laboratorium gennem avanceret udstyr. Alle processer er omhyggelige. Siden begyndelsen af ​​produktionen har det været utrætteligt at forfølge perfektion, som Rolex altid har insisteret på.


Yacht Master Type II demonstrerer en fed, fremragende sejlstil og er nøjagtig den samme som et professionelt ur.
Yacht Master Type II demonstrerer en fed, fremragende sejlstil og er nøjagtig den samme som et professionelt ur.

Hvid urskive

Modelfunktioner

Den nye rattet til rolex Yacht Master Type II er udstyret med en trekantet timemarkør klokken 12 og en rektangulær timemarkør klokken 6, hvilket giver mulighed for tydelig læsning i alle vinkler. Der er en lille lyscirkel i slutningen af ​​timen hånden, så det klart kan skelnes fra minut hånden, hvilket er godt for læsning. Yacht Master Type II ur kan indstilles til nedtællingstiden på 1 til 10 minutter, gennem den indbyggede mekaniske hukommelsesfunktion, nulstilles til nedtællingstiden før samme tidsbegrænsning. Efter nedtællingen er startet, kan præcise justeringer foretages til enhver tid i henhold til nedtællingstiden for konferencen.


Østersrem

Modelfunktioner

Emaljebåndet er udførelsen af ​​perfekt styling, funktion, æstetik og teknologi, udsøgt og charmerende. Denne rem er udstyret med et snagget sikkerhedsspænde, der forhindrer utilsigtet åbning, samt en let justerbar kædeled. Brugeren kan bruge denne eksklusive Rolex unikke enhed til at forlænge båndet omkring 5 mm, under alle omstændigheder mere behageligt.


Fra den klare timing af den regatta, der vises i uret, kan Rolex's omhyggelige omhu og opmærksomhed på detaljer ses.
Fra den klare timing af den regatta, der vises i uret, kan Rolex's omhyggelige omhu og opmærksomhed på detaljer ses.

4161 bevægelse

Modelfunktioner

Yacht Master Type II er udstyret med Type 4161 Automatic Winding Mechanical Movement. Denne bevægelse er udviklet af Rolex. Den præcise konstruktion, fine håndværk og innovative elementer sikrer, at uret er nøjagtigt og pålideligt og uovervindeligt. Denne bevægelse samler Rolexs udsøgte watchmaking-teknologi. Det er det utrættelige forskningsresultat på 35.000 timer, og dets nye funktion er blevet patenteret. Bevægelsen består af mere end 360 dele. Nogle af de fine dele er lavet af Rolexs UV-LiGA-teknologi. De dele, der produceres af denne nye teknologi, ligger langt bag den traditionelle skære teknologi med hensyn til størrelse og form.


RING COMMAND ydre ring

Modelfunktioner

Rolex gav nye funktioner og anvendelser til urets urringe og formindskede strømlinjen til det yderste. Generelt er den ydre ring og mekanismen inde i uret betjent separat, Rolex, der er designet til yacht racing, er udstyret med en Ring Command ydre ring, og den første ydre ring er kombineret med en mekanisk enhed og direkte forbundet. Bevægelsen gør den ydre ring til kernedelen af ​​justeringstællingsfunktionen, så deltagerne, der bærer uret, kan nulstilles i henhold til starten af ​​arrangementet. Det præcise design, enkel betjening, styrke til perfektion.


Rolex giver nye funktioner og anvendelser til den ydre ring af uret, med succes at skubbe forenklingen til det yderste
Rolex giver nye funktioner og anvendelser til den ydre ring af uret, med succes at skubbe forenklingen til det yderste

Yacht Master Type

Wave-bølge ur

Rolex Yacht MasterShip og Yacht MasterShip II uret er designet til at sejle ud af havet for fuldt ud at afspejle navigationsånden. Den dybe oprindelse af mærke- og sejlindustrien kan spores tilbage til 1950'erne. Inspireret af den lange tradition kombinerer yacht-stil uret praktiske funktioner med ekstraordinær stil, mens yacht-master-type II chronograph watch er et mesterværk af Rolex's overlegne teknologi, designet specielt til regatta timing.

11 views0 comments
bottom of page